Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dlaczego Inni Nie Mogą Grać Na Privie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem ponieważ założyłem serwer metin2 i u mnie normalnie można sie wlogować i mam 2 problemy. Mianowicie dlaczego mój brat na 2 kompie (mam router to chyba jest takie samo ip) nie moze sie wlogowac na serwa??? Po drugie jak robie spolszczenie to juz dwoma sposobami z koncowka 100 i bez koncowki, to jak wklejam spolszczenie do metka z 2008 roku to nie moge sie zalogowac a jak wchodze na chinskiego kilenta to moge??? Przypominam ze portmap jest wlaczony tylko nie weim czy dobre porty mam i czy dobre jest tam ip ale to na filmikui pokaże. To wyjaśnijcie dla mnie te 2 problemy i przypominam zebyscie mi powiedzieli w tym portmapie jakie ip mam czy dobre czy zle wprowadzone.

filmik jak probuje sie wlogowac ponizej

http://www.youtube.com/watch?v=C3SYIyLR29s

Opublikowano

MAm podobnie.

Gdy Mam postawionego serwa ja moge sie zalogowac a brat na 2 kopmie juz nie a mamy to samo IP.

Dołączam sie do pytania.

Opublikowano

dla ciebie sploszczenie z końcówką 100 a dla innych z normalna.Wyłącz zapore i antywirusa otwórz porty z ip z końcówka 100

2z8pw5g.jpg

Opublikowano

dla ciebie sploszczenie z końcówką 100 a dla innych z normalna.Wyłącz zapore i antywirusa otwórz porty z ip z końcówka 100

nie to cos innego jest. przypominam ze mam router i neostrade...

Opublikowano

Router?

Odpal vpc czy co tam używasz, teraz czekasz na login pass, loguj sie potem w sysinstall --> configure --> itd aż do de0 --> i zobaczy czy w netmask masz wpisane

To jest ukryta treść, proszę

jak tak to zmien na takie

:)

Teraz tylko /etc/rc.d/netif restart i potem startujemy :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Router?

Odpal vpc czy co tam używasz, teraz czekasz na login pass, loguj sie potem w sysinstall --> configure --> itd aż do de0 --> i zobaczy czy w netmask masz wpisane

jak tak to zmien na takie

:)

Teraz tylko /etc/rc.d/netif restart i potem startujemy :)

dzieki dasch ma +

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...